Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
i też pochłania 3/4 blachy na raz?. U niego karpatka pierwsze miejsce a drugie serniczek na zimno

ja się wypisuje na dzisiaj i idę spać. Dobranoc wszystkim... miłej nocki walentynkowej hi hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A karpatke to chyba kazdy maz lubi hihi
A najlepiej zeby mu ja piec w niedziele,kiedy napewno jest w domku i najlepiej w samym fartuszku hahahaah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris dzienks, poszukam :0 z tym drożdżowym to pewnie masz racje - trzeba sprobowac i tyle.

Ja tez sie odmeldowywuje, ide karmic mojego malego gluta i w kimono uderzam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tez ide spac kochane
Do juterka
Jutro ma byc sloneczko jupiiii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ale robicie smaki naszczescie dzis mam biszkopt z owocami i galaretka no i czekoladowo kokosowe muffinki
co do drozdzowego daris ma razje kazdy potrafi mi wyszlo dopiero za 3 razem ale teraz juz zawsze wychodzi
aj karpatka jest pyszna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dobranoc dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
i zawsze zostawiacie mnie tu sama heh
dobranoc dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris ty od mojego synka to trzy smoczki w bok Masz jakies waty do mojego synka???Co Ci moje dziecko zawinilo co???? Z jakiegos nieznanego mi powodu zal Ci d....sciska Oby raczej kolejna daris sie tu nie pojawila bo dosyc juz na tym forum zamieszania wprowadzilasA pozatym konkurencja moglaby zaszkodzic Twojej watpliwej pozycji na tym forum I nie pisz o mnie takich rzeczy bo sobie tego nie zycze Najpierw robisz zamet ublizajac innym forumowiczkom,ktore dla swietego spokoju to przemilczaly oraz moim dzieciom a teraz buntujesz innych przeciwko mnie?I znow Nas dzis nazwalas zasciankami tylko dlatego,ze wtedy mialysmy wlasne zdanie co do artykuluW takim razie idac Twoim chorym tokiem myslenia wszystkie mamuski,ktore tu na forum beda mialy wlasne zdanie,ktorego Ty krolowo forum nie podzielisz bo wyda Ci sie zasciankowe beda wysmiewane??? Zero taktu,kultury i poszanowania czyjegos zdania Masz racje niech sobie nowe mamuski poczytaja jaka jestes naprawde bo raz jedyny odkrylas tu swoja prawdziwa twarz by potem znow sie schowac za maska daris wchodzacej w d....kazdej mamusce na forum...Myslisz,ze jak zorganizujesz u siebie spotkanko i upieczesz placuszka to nikt sie na Tobie nie pozna???Jawnie tu na forum zapraszasz na kawke do siebie nieswiadome tematu mamuski by wytlumaczyc co mialas na mysli piszac GABRYS DWA Masz tupet a takie zachowanie swiadczy tylko o Tobie Zajmij Ty sie swoim zyciem i swoim synkiem a od mojego synka i odemnie wara!!!!!!
Kulturalny czlowiek juz dawno by dal spokoj ale Ty nie wiesz co to znaczy i znowu wkladasz kij w mrowisko!!!Lubisz robic afery na forum jak widze i kierowac uwage na swoja osobe-a ze moim kosztem to masz pecha bo ja sobie na to nie pozwole!Doskonale o tym wiesz i dlatego znow jezdzisz po mnie!Widocznie masz za duzo czasu i nudzi Ci sie skoro postanowilas znowu ze mna zaczac Twoje zachowanie swiadczy o Twojej niedojrzalosci emocjonalnej i o tym jaka jestes zalosna

A oto co o Tobie i o Twoim zachowaniu na forum mysle

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Dziendobry wszystkim mamom.Czytam to forum od dnia problemu nany z daris.Darisz znam nane i powiem ze jestes w stosunku do niej bardzo niesprawiedliwa.I popieram to,ze kazdy ma prawo do swojego zdania i nie powinno sie tego zdania krytykowac nawet jak sie z nim nie zgadzasz.Jak ci sie nie podoba to co ona pisze to to poprostu omijaj i nie czytaj i klopot z glowy.I to ze sie czepiasz jej dzieci to jako matke stawia cie to w bardzo niekorzystnym swietle.Gabrys jest slicznym chlopczykiem i tak jak nana napisala nic ci nie jest winien a jezdzisz po wszystkich jej dzieciach na forum.Chyba zazdrosna jestes albo cos w tym stylu bo bez powodu sie kogos w ten sposob nie traktuje. Ty zaczelas i ty skoncz to w koncu bo staje sie to nudne i niesmaczne.Nana nie przejmuj sie i glowa do gory-kto cie zna to wie jakim jestes wartosciowym czlowiekiem.
Krolowa forum-ale sie usmialam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
I znowu się zaczęło...
Nie wiem czemu tak się dzieje, że oceniasz Daris kogoś kogo nie znasz. Każdy ma swoje prawo do wypowiedzenia własnego zdania. Możesz się z nim zgodzić lub nie. Możesz również wyrazić swoje zdanie ale nie obrażając nikogo. Nie wiem co takiego zrobiła Ci Nana, że za każdym razem na nią naskakujesz i uczulasz nowe osoby na forum co do Niej oraz w sprawy dorosłych mieszasz dzieci które totalnie niczym nie zawiniły.. Dziwne zachowanie osoby dorosłej. Forum to tutaj zostało stworzone aby się dzielić swoim uczuciami, zadaniami, wypowiedziami, problemami itd a nie żeby się kłócić lub obrażać. Swoim zachowaniem pokazujesz jak niska jest Twoja wartość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok